Help een indie de winter door – Deel 1

Help een indie de winter door – Deel 1

Woeha, spannend!

Ik heb voor het eerst een vlog gemaakt! Een vlog? Een vlog. Een video blog – een blog in een filmpje dus. Tussen de opvliegers, miauwende katten en voorbijrijdende vuilniswagens door. Ik vind het spannend om ‘m met jullie te delen want zingen = comfortzone maar presenteren ≠ comfortzone. Maar ook heel leuk, want ≠ comfortzone = groei + passie + leven. (De notatie van die vergelijking slaat vast nergens op want wiskunde is definitely ≠ comfortzone, maar je snapt me wel).

Hier is ‘ie dan:

 

 

Indie artists of onafhankelijke artiesten doen vaak alle productie, promotie en publicatie zelf. In deze serie ga ik je af en toe iets vertellen over de diverse manieren waarop je onafhankelijke artiesten kunt helpen hun muziek te verspreiden. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer muziek je zult horen! Het is een soort kettingbrief, eigenlijk, maar dan eentje die niks kost en die geen meteoriet op je hoofd zal laten vallen als je niet meedoet. Dussss: be part of the movement & part of the music!

Deel twee volgt binnenkort! Laat je me weten wat je ervan vond? Feedback ≠ comfortzone maar uiterst nuttig. Love you!

Delen is echt vreselijk lief! Daar komt ook nog wel eens een vlogje over.

avatar
  Subscribe  
Notify of
Sluit Menu